Harzweek 2019

Harzweek 2019

Vindt plaats op tot en met

 

We zijn al heel wat keren in de Harz geweest om te wandelen, maar dit prachtige gebied verveelt nooit! Ook deze keer zoeken we weer een gebied op waar we nog niet zijn geweest. We verblijven in een eenvoudig Pension of Gasthof, waar we logies & ontbijt genieten. Iedere dag bepalen we waar we de warme maaltijd gebruiken: of op het logeeradres of ergens anders. De lunch kopen we meestal zelf ergens in, soms ook hebben we een lunchpakket van ons onderkomen. De vaste standplaats mist de verrassing van iedere dag ergens anders aankomen, maar daar staat tegenover dat wie een dagje rustig aan wil doen of iets anders leuker vindt, dat kan doen. Soms ook splitsen we in twee groepen afhankelijk van de belangstelling.

Voor de heen- en terugreis overleggen de deelnemers betreffende het samen reizen per auto. Het is gemakkelijk ter plekke een auto te hebben om de wandeling eens op een andere plaats aan te vangen. De afstand vanaf Groningen is ca. 425 km.

De prijzen van L&O liggen in de orde van € 36,-- p.p.p.n. + Kur Tax. Het maximum aantal deelnemers is 8 of 10, afhankelijk van de gekozen accomodatie.

Tochtleiding: Gerard Kroese, 0511-473050, groese@kpnplanet.nl.

N.B.: Om keus te hebben bij het kiezen van ons pension is vroegtijdige aanmelding gewenst. De laatste dag voor de aanmelding voor deze Harztocht is 19 januari 2019.